Voorstellingen/projecten

Connecting Through Movement (2024

 In navolging van het succesvolle eerste 'Inclusive Dance Event 2023' met de voorstelling 'Mag IK deze DANS met JOU?' als hoofdact, werken we verder aan een inclusieve dansmaatschappij. Connecting Through Movement is op 24 en 25 mei 2024 te zien in CC Amstel.

Mag IK deze DANS met JOU (2023)

In 'Mag ik deze dans met jou?’ werken 16 amateurdansers en (semi)-professionals met en zonder een chronische ziekte en fysieke uitdaging intensief samen aan een dynamisch, inclusief dansstuk. Dit stuk wordt vertoond tijdens de eerste editie van het Inclusive Dance Event, dat op 10 en 11 juni 2023 wordt gerealiseerd. 

IK en de ANDER (2021)

Alles is mogelijk, zolang je je ogen er maar voor durft te openen. De inclusieve dansvoorstelling ‘Ik en de Ander’ nodigt je uit om op een nieuwe manier naar je eigen lichaam te kijken. De maatschappij wijst ons nog te vaak op onze ogenschijnlijke gebreken en imperfecties. ‘Ik en de Ander’ laat je kennismaken met een andere benadering. Wanneer je lijf niet meer werkt zoals de maatschappij verwacht en opdraagt, hoe vind je dan de kracht om dat lijf te omarmen?