Anneloes van Schuppen 

Tijdens haar studie Religiewetenschappen in Utrecht merkte Anneloes dat alleen maar cognitief bezig zijn niet voldoende was. Ze miste iets, wat uiteindelijk resulteerde in het feit dat ze de opleiding Docent Dans in Rotterdam is gaan volgen. Nu kan ze zich non-stop bezig houden met beweging, dans, lesgeven aan uiteenlopende doelgroepen en verbindingen zoeken tussen lichaam en geest. Anneloes werkt o.a. voor stichting ReDiscoverMe. Om zich te verdiepen in het werken met mensen met een chronische ziekte en/of lichamelijke beperking heeft Anneloes een ‘teachers training course’ gevolgd onder leiding van Andrew Greenwood. 

 

Mike Veerman

Ik ben Mike Veerman en ik woon in Hoorn. Ik heb mijn hele leven al een grote liefde voor dans, beweging en de werking van het lijf. Toen ik op mijn 13e begon met dansen, vond ik voor mezelf een plek waar ik voelde dat ik mezelf mocht zijn. Met dans voelde ik me veilig, vrij, stromend en in verbinding met mezelf. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de docent dans opleiding aan de Academie voor Theater en Dans. Vanaf dat moment richtte ik me op het aanbieden van danslessen, waarin de helende kracht van dans en beweging de basis is. Mijn richting kwam volledig tot zijn recht bij Stichting ReDiscoverMe.

Op mijn pad heb ik me nog meer verdiept in heling, inclusiviteit, werken met een grote hoeveelheid aan variërende doelgroepen, begeleiding en space holden. Naast dans ben ik me gaan verdiepen in lichaamswerk. In mijn praktijk, die ik in augustus 2023 heb opgezet, genaamd ‘Somatic Freedom’ breng ik lichaamswerk en dans samen met als doel, mensen helpen met het loslaten van fysieke/emotionele/mentale belemmeringen, die niet meer dienen zodat je meer vanuit vrijheid kan leven.

Dyinta Anne Papôt

Hallo allemaal, Mijn naam is Dyinta Anne Papôt, en mijn allergrootste passie is dans. Het maakt mij niet uit wat voor soort dans. Ik dans al vanaf kleins af aan en ik kon nooit kiezen welke dansvorm ik de leukste vond, dus koos ik ze maar allemaal! Ik zit nu in mijn vierde en laatste jaar van de opleiding Docent Dans aan de AHK, en ik kan niet wachten om met jullie te gaan dansen. 

Patrick Bayha 

I'm paddy and I love to dance and share together through dance. Ik vind leuk om op een Podium te staan maar nog leuker om met mensen samen te dansen. My background comes from Street- and Clubstyles but I like all dance forms and I am inspired and eager to keep exploring together! 


Juanita

Mijn naam is Juanita, en ik ben verheugd om me aan te sluiten bij het bruisende team van RediscoverMe als jullie nieuwe dansdocent-stagiaire. Dans heeft altijd een speciale plek in mijn hart gehad, en ik kan nauwelijks wachten om mijn passie met jullie te delen. Laten we samen de magie van dans verkennen, grenzen doorbreken en samenwerken om onze danspassie te laten bloeien.

Ashley Affolter

Ik ben Ashley Affolter en ik studeer Docent Dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Tijdens mijn studie heb ik aan verschillende doelgroepen les gegeven en vorig jaar heb ik stage gedaan als uitvoerend danser bij Danscompany Ivgi & Greben. Voor mij geeft dansen en doceren mij zoveel kracht. Langzamerhand jezelf en je lichaam steeds beter leren kennen, het vinden van comfort en daarmee uit je comfortzone gaan. Je eigen stem vinden, ruimte geven aan emoties, gesprekken met jezelf aangaan en met een ander, fysiek. Genieten van elk klein momentje met elkaar. Oneindig veel leren, mogelijkheden, en inspiratie. Elke dag brengt iets anders.