ReDiscoverMe - Omdat dans het verschil maakt...

ReDiscoverMe, omdat Dans het verschil maakt...

De naam zegt het al 'herontdekken van mijzelf'. We zijn altijd aan verandering onderhevig. Natuurlijkerwijs doordat we fysiek en mentaal ouder worden. 


Verandering is de enige constante

Wanneer we te maken krijgen met een chronische ziekte en/ of lichamelijke beperking worden we hier eerder, en vaak onverwachts, mee geconfronteerd. De waarheden waarop je lichaam functioneerde, zijn veranderd. 

Dit veranderingsproces heeft aandacht nodig, zodat we leren omgaan met ons 'nieuwe' fysiek en emotioneel kunnen stabiliseren

De deur weer op een kier...

Voor mensen met een chronische ziekte en/ of een lichamelijke beperking is dans niet altijd weggelegd. 

Althans, dat is de opvatting. Wat we om ons heen zien gebeuren, is dat veel mensen met een chronische ziekte en/ of een lichamelijke beperking, in een isolement kunnen raken. Met ReDiscoverMe zetten we de deur weer op een kier.

There Are Shortcuts To Hapiness, 

And Dancing Is One Of Them. 

- Vicki Baum, Ballerina -

Op ontdekkingsreis naar hoe het lichaam nu is

Met ReDiscoverMe zetten we de deur weer op een kier en gaan we samen in beweging. Op ontdekkingsreis naar hoe je lichaam nu is.

 

Door te bewegen, dansen, delen en met elkaar te verbinden, verbreken we de “hoe het was en wat ik kon” en buigen we dit om naar “hoe het is en wat ik kan”. 

 

Ons doel is om de maatschappij bewust te maken dat mensen met een chronische ziekte en/ of een lichamelijke beperking recht hebben op deze herontdekking. En dans structureel aan te bieden aan mensen met een chronische ziekte en/ of een lichamelijke beperking. Omdat dans het verschil maakt...

ReDiscoverMe - Omdat dans het verschil maakt...

ReDiscoverMe Contactformulier

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.