ReDiscoverMe, omdat Dans voor iedereen is...

De naam zegt het al 'herontdekken van mijzelf'. We zijn altijd aan verandering onderhevig. Natuurlijkerwijs doordat we fysiek en mentaal ouder worden. 

Verandering is de enige constante

Wanneer we te maken krijgen met een chronische ziekte en/ of lichamelijke beperking worden we hier eerder, en vaak onverwachts, mee geconfronteerd. De waarheden waarop je lichaam functioneerde, zijn veranderd. Dit veranderingsproces heeft aandacht nodig, zodat we leren omgaan met ons 'nieuwe' fysiek en emotioneel kunnen stabiliseren.


Hoe ga je hiermee om? Hoe ervaar je dit allemaal? Je kunt het gevoel hebben in een rollercoaster van emoties te zitten, ervaren aan de zijlijn van de maatschappij te leven en merken dat je wereld steeds kleiner wordt.

Op ontdekkingsreis naar hoe het lichaam nu is

Met ReDiscoverMe zetten we de deur weer op een kier en gaan we samen in beweging. Op ontdekkingsreis naar hoe je lichaam nu is.

 

Door te bewegen, dansen, delen en met elkaar te verbinden, verbreken we de “hoe het was en wat ik kon” en buigen we dit om naar “hoe het is en wat ik kan”. 


Ons doel is om de maatschappij bewust te maken dat mensen met een chronische ziekte recht hebben op deze herontdekking. En dans structureel aan te bieden aan mensen met een chronische ziekte. Omdat dans voor iedereen is...


Toekomstplannen

Op korte termijn zijn we subsidies aan het aanvragen voor het ReDiscoverMe danstheater stuk gedanst door dansers met en zonder een chronische ziekte.

 

We gaan de RDM Danslabs op verschillende plekken in Nederland structureel aanbieden toewerkend naar een Sharing Session om samen onze missie = liefde te delen met mensen met en zonder chronische ziekte en/of lichamelijke beperking.


Wilt u ons steunen?

Wij kunnen uw steun goed inzetten!

 

Met uw donatie draagt u direct bij aan de herontdekking van de fysieke en emotionele gesteldheid voor mensen met een chronische ziekte. Juist deze herontdekking over hoe je lichaam werkt in relatie tot je mentale staat, is een essentieel, continue, onderzoek.

ReDiscoverMe is op zoek naar structurele donateurs. Zou u graag een goed doel willen steunen van een kleine organisatie? Waarbij u inzicht heeft waar uw geld naar toe gaat en wat ermee gebeurt? Heeft u hart voor de visie en missie van ReDiscoverMe, dan verwelkomen wij u graag. 


Draag onze missie uit en steun ons door een ReDiscoverMe T-Shirt te kopen.