ReDiscoverMe - Omdat dans het verschil maakt...

Dans maakt het verschil!

De naam ReDiscoverMe zegt het al: herontdek mijzelf. De mens is altijd aan verandering onderhevig. Natuurlijkerwijs doordat we fysiek en mentaal ouder worden. Maar wanneer we te maken krijgen met een chronische ziekte en/ of lichamelijke beperking worden we hier eerder, en vaak onverwachts, mee geconfronteerd. De waarheden van het functioneren van je lichaam veranderen in dat geval. Dit veranderingsproces heeft aandacht nodig, zodat we leren omgaan met ons 'nieuwe' fysiek en emotioneel kunnen stabiliseren.

De deur weer op een kier...

Dansen met een chronische ziekte of beperking? Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als je ziek bent, wordt je wereld snel steeds kleiner en ligt een isolement op de loer. Bij ReDiscoverMe wordt de deur op een kier gezet. Met beweging, dans en verbinding wordt het ‘hoe het was en wat ik kon’ omgebogen naar ‘hoe het is en wat ik kan.’ Want als je kunt loslaten wat je ooit kon, kun je pas zien wat je nu kunt. 

There Are Shortcuts To Hapiness, 

and Dancing Is One Of Them. 

- Vicki Baum, Ballerina -

Stichting ReDiscoverMe

Bij ReDiscoverMe gaan we samen in beweging. Op ontdekkingsreis naar hoe je lichaam nu is.

 

Door te bewegen, dansen, delen en met elkaar te verbinden, verbreken we de “hoe het was en wat ik kon” en buigen we dit om naar “hoe het is en wat ik kan”. 

 

Ons doel is om de maatschappij bewust te maken dat mensen met een chronische ziekte en/ of een lichamelijke beperking recht hebben op deze herontdekking. En dans structureel aan te bieden aan mensen met een chronische ziekte en/ of een lichamelijke beperking. Omdat dans het verschil maakt...

ReDiscoverMe - Omdat dans het verschil maakt...

Verandering is de enige constante...

ReDiscoverMe Contactformulier

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.