Voorstelling Ik en de Ander

Het wordt tijd dat er meer inclusieve dansvoorstellingen komen, want DANS is voor iedereen! Dans gaat uit van de capaciteiten van het individu. Zo ook in dansvoorstelling 'Ik en de ander'. Deze wordt gedanst door dansers met en zonder een chronische ziekte en fysieke beperking, zoals MS of Parkinson, waarin 6 duetten de rode draad vormen en samensmelten in een dynamische groepschoreografie.

 

Ik en de Ander laat op mooie wijze de kracht en weerbarstigheid zien van mensen met chronische ziekten en mensen in het algemeen (gebukt onder welke uitdaging dan ook). Tegenslag is geen einde voor je aspiraties. Het kan ook een begin zijn van iets nieuws. Het laat zien dat er draagkracht en ruimte voor het onverwachte is, immers men verwacht niet zomaar dat mensen met een fysieke beperking danser kunnen zijn. De choreografen Damar Lamers en Maxi Hill geven het publiek graag een ander perspectief mee: dans is meer dan pasjes.

Beleef deze reis van “artistieke herontdekking”, met ons en zoveel anderen. Tot in één van de theaters of verzorgingstehuizen bij u in de buurt.


Speeldata

Première

In verband met het Coronavirus is besloten de première uit te stellen tot een nader te bepalen datum.

 

 

Locatie: Podium Mozaïek

Amsterdam

 

Tournee

Locaties nog in overleg

Bij jou in de buurt!

Heb je ideeën voor podia waar we kunnen optreden neem dan contact met ons op!

Credits

 

Choreografie

Damar Lamers
Maxi Hill


 

Beeld
DJ Yoon

 

Design
David Sporken

 


 Dansers: Margriet de Jong / Theresia Petram / Peter Huntelaar / Jolanda Spanjaard / Renee Kool / Hannie Meijerink / Mike Veerman / Noëlla Kriele / Anneloes van Schuppen / Jopie de Groot / Maran Post / Anna Carapellotti.


Vanaf maandag 16 maart kunt u ons project ondersteunen met een financiële bijdrage! Ga naar Voor de Kunst !!!